!-- Google Tag Manager (noscript) -->

Legotillverkning

Legotillverkning är vår specialitet

Oavsett om du kommer med en 3D fil, färdiga ritningar, eller till och med en gammal och sliten detalj, så kan vi på ett par dagar lämna pris och leveranstid på din tillverkning.

Vår bästa gren är enstycks tillverkning och småserier, men vi har börjat investera i utrustning för lite större serier, så att vi kan växa med våra kunder.

Vi erbjuder svarvning, fräsning, slipning, blästring, målning, svetsning och montage. Rostfritt och aluminium är de material vi vanligen arbetar i men även plaster som PEEK Ultem1000 och olika PTFE / POM plaster.

Design

Vi kan via samarbetspartners erbjuda hjälp med konstruktion, designförbättringar och uppritning, vi arbetar med enmansföretag som är snabba och prisvärda för det mindre uppdragen och medel och stora konsult byråer för de mer krävande jobben.

För dig som konstruerar själv, kan vår erfarna personal erbjuda hjälp att optimera er design så att den kan tillverkas på bästa sätt och till lägst kostnad.

Kunder

EQ-mek AB är inriktat på avancerad finmekanisk legotillverkning, framtagning av prototyper, serieproduktion och delmontage. 
Kunderna finns bl.a. inom flygbranschen, livsmedelsindustrin, specialmaskiner och fixtur-konstruktion.

Maskinparken

Vi har investerat i nya maskiner kontinuerligt genom åren och har därför en modern och väl anpassad maskinpark, läs mer om våra maskiner